Go back to previous page

AKO KUPUJETE BROD…

… od Montenegro Yacht Charter-a dobit ćete kompletne i precizne informacije o brodu koji vas zanima. Ako na našim stranicama ne pronađete plovilo koje bi vas moglo interesirati, svakako nam se obratite, recite kakav brod tražite i naši brokeri potražit će najzanimljivije ponude na tržištu.

Naši brokeri pružaju niz usluga svojim klijentima – oni će za vas naći najpovoljnije ponude, pratiti vas na testne vožnje, organizirati stručni pregled i procjenu plovila, pobrinuti se za tehničke i pravne pojedinosti, prijenos vlasništva itd. Zahvaljujući našem iskustvu, lako ćemo ogroman broj brodova za prodaju na tržištu smanjiti na nekoliko koji najbolje odgovaraju vašim željama.

Broker će se pobrinuti i da se sva papirologija riješi bez problema, a to uključuje početnu ponudu, račun, potvrdu o vlasništvu, porez, registraciju i sve druge papire potrebne da se prodaja uspješno okonča.

Možete se u potpunosti osloniti na naše brokere da će učiniti sve kako biste pronašli i kupili baš onakav brod kakav ste zamislili.