MENU
Фильтр в Черногории
Сортировать результаты по: Цена  Длина  Мест   Год  

Судна на продажу – катамараны, бывшие в употреблении

...

Цениик Брокера >

POSEBNA PONUDA – tjedan dana besplatnog najma!

Ako ste odlučili kupiti brod preko Montenegro Yacht Charter, nudimo vam posebnu pogodnost da model koji želite kupiti unajmite za čarter, a cijenu čartera kasnije odbijemo od prodajne cijene broda.*
Ova posebna ponuda odnosi se na sve Jeanneau i Bavaria modele, motorne jahte i jedrilice.

Ako već znate koji model želite kupiti, unajmite ga za čarter tjedan dana jer ćete ga tako najbolje upoznati. Ukoliko, pak, niste potpuno sigurni koji model želite, čarter je odlična prilika da isprobate neki model koji vam se sviđa.

Ukoliko u našoj čarter ponudi imamo model Jeanneau ili Bavaria plovila koji ste odlučili kupiti preko naše agencije, nudimo vam mogućnost tjedan dana besplatnog čartera. Ako preko naše agencije kupite model kakav ste preko nas unajmili za čarter, pri realizaciji kupnje, od cijene plovila odbit ćemo cijenu čartera!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

*Moguće je da plovilo koje kupujete i ono koje unajmite za čarter neće biti isti konkretan brod, ali radi se istom modelu.
Поиск яхты на продажу
-
-
-

Ako kupujete brod…

… od Montenegro Yacht Charter dobit ćete kompletne i precizne informacije o brodu koji vas zanima.
Ako na našim stranicama ne pronađete plovilo koje bi vas moglo interesirati, svakako nam se obratite, recite kakav brod tražite i naši brokeri potražit će najzanimljivije ponude na tržištu.

opširnije

Ako prodajete brod…

… naši brokeri učinit će taj proces lakšim i jednostavnijim, uvijek imajući vaše interese na umu.
Oni će stvoriti marketinški plan prodaje vašeg broda, a prvi korak u tome je definiranje plana oglašavanja, kako bi se postigli najbolji rezultati i privukli najzainteresiraniji klijenti.

opširnije

Izaberite pravi brod

Novi ili polovni?
Dizel ili benzin?
Unutarnji ili vanjski motor?
Ovo su samo tri od važnih odluka koje ćete morati donijeti kad odlučite kupiti brod.
Osim toga, trebat ćete odlučiti gdje i kako ćete koristiti brod: za vikende s obitelji, plovidbu duž obale, sportske aktivnosti, daleka putovanja ili možda čak i život na brodu. Bez obzira za koju namjenu kupujete brod, ovaj vodič će vam pomoći izabrati pravi.

opširnije